Fyld: 
250 g svesker 
ca. 3 dl  kogt koldt vand 
1 spsk  sukker 
15 mandler 
 
Piedej: 
3 æg delte 
65 g sukker 
1 tsk vaniljesukker 
¼ tsk bagepulver 
¼ liter piskefløde 
 
Tilbehør: 1 dl piskefløde pisket til skum
  
De skyllede svesker udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand. 
Stenene fjernes og erstattes med skoldede, smuttede mandler. 
Sveskerne lægges i et smurt gratinfad. 
Æggeblommer og sukker røres. 
Fløden bringes i kog og dryppes i under omrøring. 
Cremen hældes tilbage i gryden og varmes op, men må ikke koge. 
Den smages til med vaniljesukker og afkøles. 
Æggehviderne piskes stive med bagepulveret og blandes forsigtigt i cremen, der hældes over sveskerne.
Bages 30 min. ved 175ºC. 
Serveres kold med flødeskum.