500 g  hakket oksekød
300 g  okra
2 fed hvidløg
3 tomater. (ell.  ½ dåse flåede)
2 løg
75 g  smør ell.  margarine
6 dl  vand
1 ½ tsk  salt
1 ½ tsk  koriander. (stødt)
1 tsk  karry
½ tsk  stødt chili
½ tsk  stødt spidskommen
lidt fint hakket ingefær
Kødet lægges i en gryde ved svag varme. løgene pilles, hakkes groft, og blandes i kødet. 
krydderierne, de ituskårne tomater og 2 dl vand røres i, og retten småkoger i 40 minutter under låg. 
Fedtstoffet tilsættes, og retten steges igennem ved stærk varme, ca. 10 minutter under omrøring, til væden er fordampet, og kødet er blankt. 
Grønsagerne vaskes og skæres i skiver. Stilk og spids kasseres. 
hæld grønsagsstykkerne i gryden sammen med det sidste vand. 
Lad retten småkoge 15-20 min. til fedtstoffet samler sig på overfladen.
Serveres med tiaparthi ell.  pratha. 
Tips: Ønskes en ret med mere smag/styrke, fordobles mængden af krydderier.