Grød: 
1 dl (85 g) grødris 
½ l mælk 
½ stk vaniljesukker
 
7 bl. gélatine (husblas) 
1 ½ dl hindbærsaft 
50 g sukker 
1 dl vand 
2 bægre æggeblommer 
½ tsk  vaniljesukker 
50 g kandiseret frugt 
evt. lidt likør 
¼ l piskefløde 
 
Mælk koges op med vaniljesukker, tilsæt risene og lad det koge i ca. 30 
min., kog det fx. dagen før.
Udblød 2 bl. gélantine i vand, vrid/pres så meget vand af som muligt og 
smelt dem i hindbærsaften.
Fyld det i en randform og kom den i køleskabet så det stivner. 
Sukker og vand koges op til en sirup 
Æggeblomme og vaniljesukker blandes og piskes ved højeste hastighed, 
tilsæt den kogende sirup i en tynd stråle, pisk til det er koldt. 
Udblød 5 bl. gélantine i vand, vrid/pres så meget vand af som muligt og 
smelt dem. 
Den kolde rismasse tilsættes fintskårene, kandiserede frugter, der evt. er udblødt i likør. 
Rismassen blandes forsigtigt med den let piskede fløde og æggemassen, til sidst vendes den smeltede gélantine i. 
Massen kommes i randformen med hindbærgéleen, og sættes i køleskabet til den er stiv ca. 3 timer. 
Pyndt den evt. med flødeskum og kandiserede frugter og server evt. med 
abrikossauce.