
 
Super nemme, sunde og lækre kikærtepandekager. De er
perfekte til aftensmad, frokost, brunch eller madpakken og kan varieres på
mange måder.
Til 1 person. Tilberedningstid:
30 minutter. Stege/bagetid: 25 minutter. Ikke fryseegnet 
 
#
1 æg 
85 g kikærter (dåse)
25 g skyr 
1 håndfuld
krydderurter 
2 tsk karry 
salt og peber 
1 tsk olie 
 
Bagte grønsager: 
100 g tomater 
100 g aubergine 
salt 
*
 
Start med de bagte grønsager:
Skyl tomat og aubergine og skær begge i skiver. 
Læg på bagepapir på
en bageplade. 
Krydr med salt og
bag i ovnen ved 200 °C i ca. 15 min. 
Kør ægget med
kikærter og skyr i en mini hakker. 
Skyl, slyng og hak
krydderurterne, tilsæt dem sammen med karry og kør til en grov konsistens. 
Steg kikærtemassen i
pandekageklatter på begge sider i varm olie, til de er gyldne. 
Spis
kikærtepandekagerne sammen med bagte grønsager. 
 
Tips: Krydderurter kunne
her være fx mynte, koriander og persille. Pynt endelig med lidt ekstra
krydderurter til slut. 
 
Kalorier: 286 kcal.
Protein 19 g (25%) Kulhydrat 23 g (36%) Fedt 13 g (39%) Kostfibre 8 g. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin