250-300 g palmin 
2 pasteuriserede æg 
150-200 g flormelis 
3-7 spsk sigtet kakao 
22-26 firkantede søde vaniljekiks
 
Smelt palminen på lille blus og køl den af. 
Pisk æg og flormelis grundigt og smag til med kakao: Med 3 spsk får du en lys, mild chokoladekage og med 7 spsk en mørk og stærk. 
Rør den lunkne palmin i chokolademassen, pas på, at den ikke er for varm, for så skiller det! 
Beklæd en sandkageform med mad- eller bagepapir og læg et tyndt lag chokolade masse i bunden. 
Læg et lag kiks på, så mere chokolade og flere kiks i lag, til du har brugt det hele; slut med et lag chokolademasse. 
Sæt formen i køleskabet, til chokolademassen er stivnet - helst til næste dag. 
Vend kagen ud på et fad eller bræt og skær den i tynde skiver med en skarp kniv. Denne kage er ikke "fingermad", for chokolademassen smelter nemt, så det bliver en griset affære - Her kræves tallerkener skeer eller gafler! 
Og derfor er det også bedst ikke at skære for mange skiver ad gangen, for de står og bliver bløde og klistrede på fadet.