
Kina-kylling
2 friskslagtede kyllinger 
3 spsk jordnøddeolie 
3 spsk kinesisk soya 
3 spsk sherry 
2 spsk hakket, syltet ingefær 
1 spsk ingefærlage 
Tilbehør: Løse ris - se Tillæg, kinesisk soya
*
Del kyllingerne i hver 6-8 stykker og brun dem godt i olien. 
Tilsæt de øvrige ingredienser samt 3,5 dl kogende vand. 
Læg låg over og lad retten småsnurre i ca. 35 minutter. 
Server løse ris og ekstra kinesisk soya til. 

Pærer i makroncreme
3 æggeblommer 
2 spsk sukker 
1 spsk citronsaft 
4-5 store makroner 
2 dl piskefløde 
4 hele, kogte pærer 
*
Pisk æggeblommerne hvide med sukker og citronsaft og vend først de knuste makroner og dernæst den stiftpiskede fløde i. 
Stil de kogte pærer i portionsglas eller som halve på et fad og hæld cremen over. 
Drys med lidt makron eller hakkede nødder og server desserten straks.