400-600 g  hellefiskfileter
 
Marinade: 
½ dl  soyasauce
1 spsk  finthakket syltet ingefær
1 spsk  ingefærlage
 
Sauce. 
1 ds ananasringe i egen saft
2 røde peberfrugter
2 ½ dl  fiskebouillon
1 dl  rosiner
1 tsk  citronsaft
1 tsk  vineddike
1 tsk  sukker
1 spsk  ingefærlage
2 tsk  majsstivelse
½ dl  vand
½ tsk  salt
 peber
 
Pynt: 
 Friske krydderurter
Fisken skæres i 2 x 2 cm terninger. Marinaden røres sammen, fisken marineres heri 1 time i køleskab. Fisken afdryppes i en sigte, marinaden smides væk. Fisken lægges på bagepapir og stilles i ovnen ca. 5 min. ved 250 º på øverste ovnribbe, til den netop er mør. Ananasringene skæres i tern. Peberfrugterne skæres i strimler. Bouillon, ananassaft fra dåse, ananas, peberfrugter, rosiner, citronsaft, eddike, sukker og ingefærlage tilsættes. Snurrer sammen ca. 3 min. Majsstivelsen røres ud i vandet og røres i. Koges kort igennem. Smages til med salt og peber.