200 g  margarine 
250 g  kvark 
25 g  gær 
1 spsk  vand 
1 tsk  salt
1 knsp. karry 
¼ tsk  paprika
1 ½ dl  grahamsmel 
6 dl  hvedemel
 
Fyld: 
2 store løg 
3 spsk  olie
150 g  røget skinke 
1 porre 
200 g  hvidkål 
200 g  champinoner i skiver
250 g  bambusskud ell.  bønnespirer
 salt
 peber
 kinesisk soya
 timian 
100 g  ost (fx. gouda)
1 ½ dl  saltede jordnødder
 
Pensling: 
1 æggeblomme 
1 spsk  vand
Rør fedtstof og kvark sammen i en skål. 
Opløs gæren i vandet og hæld det i fedtstofblandingen-
Tilsæt salt, karry, paprika og grahamsmel. 
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og ælt dejen til den slipper skålen.
Lad dejen hæve tildækket ca. 4 timer ell.  natten over i køleskabet.
Tilberede fyldet. Pil løgene og hak den fint. Svits dem i olien.
Skær skinken i tern og rør det i sammen med strimlet porre og hvidkål. 
Kom svampene ved og lad det hele  stege et øjeblik.
Tilsæt fintstrimlede bambusskud ell.  bønnespirer.
Smag til med salt, peber, soya og timian.
Del dejen i 10 lige store  stykker.
Rul hver del ud til en plade 15x20 cm.
Fordel fyldet på pladerne. Skær osten i ½ cm. store  tern.
Læg dem ovenpå fyldet sammen med jordnødderne.
Pisk æggeblommen sammen med vandet.
Pensl kanterne af dejen inden den rulles sammen.
Læg rullerne med sammenføjningen nedad på en plade med bagepapir.
Pensl rullerne ovenpå.
Bag rullerne nederst i en 225°C varm ovn ca. 20 min.
I varmluftsovn v/ 200°C ca. 25 minutter.