2 personer 
 
1 løg 
1 gulerod 
3 stilke bladselleri 
80 g peberfrugt 
250 g champignon 
250 g bønnespirer 
250 g squash 
2 dl rå ris 
1 spsk olie 
1 fed presset hvidløg 
1 spsk kinesisk soja 
salt, peber 
150 g magert røget skinke eller hamburgerryg 
Tilbehør: 2 kuvert grovflûte
 
Løg, gulerod, bladselleri, peber, champignon skæres i tynde skiver, og squashen skæres i terninger. 
Løg og gulerod svitses i olien på en ret varm pande 2-3 min. 
Hvidløget presses, bladselleri og peber tilsættes og svitses med 1-2 min. 
Champignon, squash og de kogte kolde ris blandes i sammen med skinken, der er skåret i terninger. 
Tilsæt kinesisk soya og lidt vand. 
Kom bønnespirerne ved sammen med salt og peber. 
Smag til med evt. lidt mere soya. 
Server retten med grovflûtes. 
 
Næringsindhold i 2 portioner
kj 5500, kcal 1310, fibre 18 g, fedt 46 g, kolesterol 49 mg.