Logo

Kinesisk gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g champignoner
500-600 g skinkekød i tern eller strimler
3-4 spsk olie
2 dl hakket løg
4-5 dl bouillon (terning)
4 spsk kinesisk soya
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 dåse bambusskud (500 g)
1 dåse bønnespirer (500 g) eller 250 g friske
salt
peber
1-2 spsk Maizena
25-50 g smuttede mandler (kan udelades)

Brun kødet ad 2 gange i varm olie i en stor stegegryde.
Tag kødet op og svits de hakkede løg.
Læg kødet tilbage og kom champignons i, og hæld bouillon og soya ved.
Lad det småstege til kødet er næsten mørt - ca. 45 min.

Skær peberfrugter og bambusskud i strimler, og lad det koge med i 5 min.

Jævn med Maizena udrørt i soya.
Lad det koge igennem.
Tilsæt bønnespirer og mandler.
Smag til med salt, peber og evt. soya.

Serveres med løse ris.

Tips: Kan fryses, men det er bedst at komme bambusskud og bønnespirer i efter optøning.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her