2 plader ægnudler hvide eller grønne 
300 g  kylling eller kalkunbryst 
125 g  champignon i skiver  
25 g  mandler 
100 g  mini majskolber 
1 lille pore eller 2 forårsløg 
2 spsk  olie 
2 dl  hønsebouillon 
1 spsk  majsstivelse 
 
Marinade: 
3 spsk  ketkap manis 
1 fed hvidløg presset 
1 cm. reven frisk ingefær 
1 knsp. sambal oelek 
Skær kødet i strimler. 
Bland ingredienser til marinaden, vend kødet i den og stil det i køleskabet mindst 30 minutter.
Skold og smut mandlerne. 
Rens porren og snit den fint. 
Rens champignoner og skær dem i skiver . 
Varm 1 spsk olie i en wok eller stegegryde og steg kødet for kraftig varme. 
Tag det op og hold det varmt. 
Svits nu porer og mandler i resten af olien. 
Tilsæt champignoner og til sidst mini majs. 
Rør majsstivelse ud i bouillon og hæld det i. 
Kom kødet i og varm retten god t igennem, smag evt. til med lidt mere katjap manis og sambal oelek. 
Server straks med nudler kogt efter anvisning på pakken.