500 g  lammekød, kølle
2 fed hvidløg
1 spsk  kinesisk sojasauce
½ tsk  Maizenamel
3 spsk  olie
4 tynde porrer
2-3 spsk  svinefedt
2 spsk  tør sherry
Lammekødet skæres i meget tynde skiver.
Hvidløgsfedene pilles og hakkes fint.
Kødet blandes med hvidløg, sojasauce, Maizenamel og 1 spsk   olie og trækker tildækket i 30 minutter.
Porrerne skylles grundigt, og den hvide del skæres i tynde skiver på skrå.
Resten af olien varmes op på en stor stegepande, og det marinerede kød steger for stærk varme og under stadig omrøring 1-2 minutter, hvorefter det tages af panden og stilles til side.
Svinefedtet varmes på den samme pande, og heri svitses porrerne 1-2 minutter under stadig omrøring, hvorefter de drysses med salt.
Porreskiverne må ikke blive brune.
Kom nu lammekødet ved og bland det godt med porrerne.
Tilsæt sherryen og lad det hele  stage endnu 1 minut for stærk varme og under omrøring. 
Serveres straks.
Tips: Lammekød er lettere at skære tyndt ud, hvis det er letfrossent.