300 g  skinkekød 
4 frosne spinatkugler 
¼ blomkål 
2 gulerødder 
2 spsk  rapsolie 
14 dl  vand 
2 hønsebouillonterninger 
100 g  ægnudler 
2 spsk  sojasauce ( meget vigtigt ) 
 
Skyl og rens blomkålen og skær den i små buketter. Skær stokken i tern.
Skræl gulerødderne, skær dem i skiver og skær hver skive til en blomst. 
Kog ægnudlerne som angivet på emballagen og afdryp dem i en sigte. 
Skær skinkeschnitzlerne i meget tynde strimler.
Dup kødet tørt med køkkenrulle
Varm en wok eller stegegryde op. kom olien i.
Steg kødet ved kraftig varme, lad kødet danne skorpe, inden det vendes og vend kødet hele tiden i 1-1 ½ minut. 
Tag kødet op på en tallerken. 
Svits blomkål og gulerødder ca. 1 minut. 
Tilsæt suppen og varm den op. Tilsæt spinaten. Hvis der bruges frossen 
spinat, tilsættes den direkte fra fryseren. 
Kog suppen 1-2 minutter.
Tilsæt kød og ægnudler og varm suppen igennem. 
Smag til med sojasauce og peber. 
Spis suppen med flûtes. Husk du kan altid fordoble mængden af mad. 
  
Tips: Ønsker i en mere krydret suppe, kan den smages til med frisk revet 
ingefær og/eller sambal oelek ( nok mest for de voksne, det er ret stærkt).