200-250 g  skinke i tynde strimler
1 tsk  olie
½-1 spsk  olie
1 løg
2 fed hvidløg
1 porre
1 grøn peberfrugt 
2 chili
1-2 gulerødder
 salt
 peber 
1-2 spsk  Ketjap manis eller sojasauce 
 
Tilbehør: 
125 g  kinesiske ægnudler 
Hak løg og hvidløg fint. Skær porre, peberfrugt og gulerødder i meget tynde strimler. Fjern kerner og skillevægge i chilierne og hak dem fint. 
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm 1 tsk olie i en wok, stor pande eller stegegryde ved kraftig varme. Steg kødet ved kraftig varme i 1-1 ½ minut. Lad kødet danne skorpe, inden det vendes på panden. Vend det derefter, så det bliver stegt på alle sider. 
Tag kødet op på en tallerken. 
Kom ½ spsk olie i wokken og steg nu løg, porre, peberfrugt, gulerødder, hvidløg og chili i 2-3 minutter under konstant omrøring.  
Kom kødet tilbage i wokken og varm det igennem. Smag til med Ketjap manis eller sojasauce samt salt og peber. 
Serveres med ægnudler kogt efter anvisningen på pakken