400 g kyllingebryst uden skind 
1 spsk  olie 
200 g løg 
300 g gulerødder 
100 g bladselleri 
100 g grøn peberfrugt 
250 g champignon 
150 g bønnespirer 
400 g hvidkål 
4 spsk  soya 
2 fed hvidløg 
2 tsk  fintrevet ingefær 
salt og peber 
 
Rens grønsagerne, hak løgene, del gulerødderne i to og skær dem i fine 
strimler på langs.
Skær peberfrugt, champignoner, hvidkål og bladselleri i tynde skiver.
Skær kyllingekødet i tynde strimler.
Brun kyllingekødet i olien i ca. 2 minutter. 
Brug en stor gryde eller evt. en wok.
Svits løg, gulerødder og hvidkål i ca. 3 minutter.
Skræl et stykke ingefær og riv det på den fine side af et rivejern. 
Du skal bruge ca. 2 tsk 
Tilsæt bladselleri og peberfrugt og svits det med i ca. 2 minutter.
Tilsæt champignoner, bønnespirer og reven ingefær og svits det med i 
yderligere ca. 2 minutter.
Tilsæt soja og smag til med salt og peber.
Server med ris og groft brød til.