
Den traditionelle danske rødgrød med fløde, der er meget lækker med utraditionelt pebermynte flødeskum 
 
300 g syltekirsebær
250 g hindbær
20 g Maizena
2½ dl ufortyndet kirsebærsaft 
50 g små stykker pebermyntechokolade
2 dl piskefløde
mynteblade 
*
A. Syltekirsebær skylles og udstenes. Hindbær sorteres. 
Maizena røres ud i 6 spsk af i alt 2½ dl ufortyndet kirsebærsaft. 
Resten af saften bringes i kog. 
Den udrørte Maizena og frugten røres i. Lad det koge op. 
Fyld frugtgrøden i en skål og lad den køle af. 
B. Pebermyntechokolade hakkes. 
Piskefløde piskes stiv, og de små chokoladestykker vendes i. 
Flødeskummet serveres til grøden. 
Pyntes med mynteblade, hvis du har lyst.