4 æg, delte 
2 spsk  vand 
150 g  sukker 
2 tsk  vaniljesukker 
100 g  hvedemel 
100 g  Maizenamel 
3 tsk  bagepulver 
4 spsk  kakao 
 
Fyld: 
400 g  udstenede kirsebær 
4 dl  piskefløde 
 evt. 2 spsk kirsebærlikør
 
Pynt: 
 Chokoladekrymmel
 cocktailbær
Pisk æggeblommerne, vand, vaniljesukker og sukker til let skum. Sigt hvedemel, vaniljesukker og sukker til let skum. Sigt hvedemel, bagepulver, Maizenamel og kakao sammen. Pisk æggehviderne stive. Æggehvidemassen vendes i æggeblommemassen. Drys melblandingen i lidt efter lidt og rør det hele  forsigtigt sammen. Fyld massen i en springform (22 cm). Glat overfladen med en dejskraber og bag kagen i en forvarmet ovn på midterste ovnrille ved 
200 º i ca. 35-40 min. Den afkølede kage tages ud af formen og skæres igennem. De afdryppede kirsebær fordeles på den ene bund. Stænk evt. bunden med lidt af saften. Pisk fløden til skum og tilsæt evt. 2 spsk   kirsebærlikør. Fordel ⅔ af flødeskummet over kirsebærrene, læg den anden bund over. Resten af flødeskummet smøres på toppen og kanten af kagen. Drys chokoladekrymmel på kagen og pynt med cocktailbær.