5 modne kiwifrugter 
75 g sukker 
3 dl fløde (13%) 
7 blade husblas 
2 dl piskefløde 
reven lime- eller citronskal 
 
Skræl kiwifrugterne og mos frugtkødet. 
Rør 2 spsk sukker i og kog nogle minutter ellers vil bavroisen ikke stivne. Læg husblasen i koldt vand. 
Pisk æggeblommerne med resten af sukkeret. 
Bring fløden i æggemassen, mens der piskes. 
Hæld tilbage i gryden og bring nær kogepunktet, må ikke koge. 
Tag det fra varmen. Knug husblasen fri for vand og kom den i den koghede flødeblanding, mens der piskes. 
Den smelter straks. 
Lad cremen svale og kom den kolde kiwiblanding i. 
Pisk fløden til skum. 
Vend den i den halvstivnende creme. 
Kom straks blandingen i en form og lad den stivne i køleskab, det tager nogle timer. 
Dyb formen i koghedt vand og vend desserten ud på fadet. 
Drys med reven lime og garner med kiwifrugtbåde. 
 
Tips: I desserter, hvor der bruges rå æggeblommer, kan det anbefales at bruge salmonellafri frosne æggeblomer eller hele æg. De forhandles af supermarkeder og findes både i køledisken og på frost. De bruges som friske æg og æggeblommer, se i øvrigt på emballagen.