Tærtebund: 
250 g hvedemel 
125 g smør 
2 spsk flormelis 
1 æggeblomme 
ca. 2 spsk koldt vand 
 
Fyld: 
8 stykker pålægschokolade 
2 dl kagecreme 
2 dl piskefløde 
5 skrællede kiwifrugter 
Tærtebund: Blandes hurtigt i en foodprocessor. 
Stil dejen koldt i 30 minutter. 
Rul den ud og læg den i en smurt tærteform. 
Bag bunden ved 200° i ca. 12 minutter. 
Skal det gå hurtigt kan færdigkøbt mørdej (dybfrost) bruges istedet. 
Fyld: Læg pålægschokoladen på den varme tærtebund og pensl det 
jævnt ud. Afkøl. 
Pisk fløden stiv, og vend halvdelen i kagecremen. 
Skær kiwifrugterne i skiver og læg dem på cremen. 
Pynt med flødeskum.