Der kan bages et helt brød eller boller af denne dej. De søde boller smager godt både med og uden smør. 
Ca. 10 stk
 
50 g gær 
100 g smør 
3 dl mælk 
2 æg 
50 g sukker 
½ tsk salt 
ca. 600 g hvedemel (10 dl) 
60 g grofthakkede cocktail bær 
100 g rosiner 
reven skal af 1 citron 
50 g finthakket sukat 
50 g finthakket pomeransskal 
Til pensling: Smeltet smør 
 
Smelt fedtstoffet og bland det med lidt af mælken, til det bliver fingervarmt. 
Udrør gæren heri. 
Tilsæt resten af mælken samt de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen, - den må gerne være ret lind. 
Stil den til hævning på et lunt sted 45 minutter. 
Form den til boller og lad dem efterhæve 10 minutter på bagepladen belagt med bagepapir. 
Bag ved 225°C i 15 minutter. 
Pensl med smeltet smør efter bagningen.