og cous-cous salat  - (6 personer)
 
Crepe:
4 æg
75 g sukker
80 g hvedemel
100 g kogende smør 
1 vaniljestang
3 ½ dl sødmælk
 
Citroncreme:
¼ l. citronsaft
15 g citronskal
200 g sukker
200 g cremefraiche 38% 
8 æggeblommer
40 g Maizena majsstivelse
300 g koldt smør i tern
 
Citronsirup med korender:
¼ l citronsaft
15 g fintstrimlet citronskal
300 g sukker
50 g korender
Mynte
 
Jasminte-sorbet:
½ l sødmælk
200 g sukker
4 spsk  jasminte
 
Cous-cous salat:
20 g cous-cous 
Smør
Mynte i fine strimler
Chili i fine strimler
Olivenolie
Råsukker
 
Crepes: Rør alle ingredienserne sammen og bag små pandekager.
 
Citroncreme: Kog citronsaft, -skal, sukker og cremefraiche op. 
Pisk æggeblommer og Maizena sammen. 
Rør den kogende citronlage i æggeblommerne, sæt massen over blusset igen og kog til den tykner. 
Pisk derefter det kolde smør i.
 
Citronsirup: Kog alle ingredienserne sammen til sirupskonsistens og smag til med citron eller sukker efter smag.
 
Jasminte-sorbet: Kog mælk og sukker op, tilsæt teen og lad trække i 10 minutter. 
Si cremen og kør den til sorbet på ismaskine.
 
Cous-cous salat: Damp cous-cous mør i smør og smag til med de øvrige ingredienser.
 
Anretning: Fyld pandekagerne med citroncreme og luk dem. 
Dæk med citronsirup og anret på store tallerkener med cous-cous salat og jasminte-sorbet.