225 g god mørk chokolade 
50 g blødt smør 
9 æggehvider 
125 g flormelis 
6 æggeblommer
 
Smelt chokoladen langsomt i en skål i vandbad. 
Pisk den sammen med det bløde smør i en stor skål.
Pisk æggehviderne skummende med en håndmikser. 
Tilsæt en spsk  flormelis og fortsæt med at piske på lav hastighed. 
Når sukkeret er opløst forøges hastigheden til det højeste. 
Når æggehviderne er stive, drysses den resterende mængde sukker 
forsigtigt ud over hviderne. hvis sukkeret tilsættes for hutigt kan hviderne miste deres bæreevne og blive tynde. 
Pisk videre til æggehviderne er faste og elastiske. 
Pisk æggeblommerne let og vend dem forstigtig, men grundigt i.
Vend dernæst ⅓ af denne blanding i chokolade/smørmassen. 
Brug en dejskraber med skaft og bland hurtigt massen ved at vende fra 
midten og ud mod skålens side samtidig med at skålen drejes. 
Tilsæt resten af hviderne og bland til den er ensartet. 
Hæld massen i en skål eller portionsglas og sæt den tildækket i køleskabet.