Klumper: 
300 g  farin 
250 g  honning 
600 g  hvedemel 
1 spsk  potaske 
2 tsk  stødt nellike 
2 tsk  stødt kanel 
3 sammenpiskede æg 
 
Fyld: ca. 500 g   - afhængig af hvad man har eller har lyst til: 
figner, dadler, rosiner, mandler, hasselnødder, valnødder, kandiseret 
orangeskal... 
Pynt: rosenblade og flormelis 
  
Smelt farin og honning i en gryde ved svag varme. 
Når blandingen er smeltet tages gryden af varmen og køles lidt ned. 
Tilsæt de sammenpiskede æg og sigt hvedemel og krydderier i blandingen. 
Tilsæt fyld. 
Fordel i bradepande med bagepapir. 
Bages ved 175ºC i ca. 60 minutter.
Den afkølede kage pyntes med sigtet flormelis og rosenblade.
  
Tips: Man kan vælge at lave kagen uden fyld.
Kagen kan serveres med en krydret gløgg.