Logo

Kogt andesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 kg and
6 lauerbærblade
4 skalotteløg i stykker
15 sorte peberkorn
10 hvide peberkorn
6 grene frisk timian
2 grønsagsbouillontern
 
Dette skal koge ca. 1 ½ time og stilles koldt for at trække i mindst 12
timer.
Skyen skal sies og koges ned til den ønskede smag/styrke.
Anden deles og steges færdig i ovn ved en dejlig varme, dvs. 220-250ºC.
På denne måde bliver anden saftig og skindet dejligt sprødt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.655 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her