
1 kg hornfisk 
1 fiskebouillonterning 
1 bdt persille 
1 løg 
4 hele, knuste peberkorn 
1 laurbærblad 
1 håndfuld spinatblade
Tilbehør: kogte kartofler, drysset med klippet persille, smeltet smør med reven peberrod 
*
Bed fiskehandleren udbene fisken, men få benene med. 
Kom benene i et par liter vand sammen med bouillonterning, persille, løg, knuste peberkorn og laurbærblad. 
Lad det koge i 15 minutter. 
Si suppen og lad den blive kold. 
Skær den rensede fisk i 12-15 cm lange stykker og kom dem i den kolde suppe. 
Bring det i kog, sluk, kom spinatblade i og lad spinat og fisken stå i gryden 10-12 minutter.
Server fisken på blancherede spinatblade med persilledryssede kartofler og smeltet smør, tilsat reven peberrod.