1 stor poulard
20 hvide peberkorn 
2 laurbærblade  
1 stort løg 
2 gulerødder 
1 stort knoldselleri 
2 kviste timian
1 spsk  groft salt 
½ l. piskefløde 
100 g  smør
Læg poularden i en gryde med koldt saltet vand og kog op. Gør grønsagerne i stand imens, hæld dem ned til poularden når vandet koger og kog det hele  i 30 min. 
Tag så den hele  selleri op og lad resten koge 30 min. til.  Sigt suppen gennem en finmasket sigte eller et klæde og kog ind til ca. ½ l.  Skum undervejs for fedt og urenheder. 
Mens fonden koger ind skæres selleri og poulard i mundvenlige stykker og kødet saltes. 
Når fonden er reduceret tilstrækkeligt hældes piskefløden ved og det hele  simrer videre, til saucen er lækker og cremet. 
Så varmes poulard- og selleristykker i saucen, som i sidste øjeblik monteres med en klat smør lige inden servering. 
Tilbehør: 
Friske danske pillekartofler pyntet med persille.