Logo

Kogt røget skinke med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skinke, kogt og røget ex. Bayonneskinke eller skiver af røget skinke
grønsager, ex. Ærter, blomkål, broccoli, gulerødder, majroer, bønner
kraft Light Thousand Island eller Kraft Rhode Island

Skær skinken i skiver og anret på et fad eller bræt. Kog grønsagerne i letsaltet vand, så de lige netop er kogte og gerne lidt sprøde endnu. Servér dem til skinken sammen med Kraft dressing.

Tips: Nem mad i sommerkøkkenet er skinke eller hamburgerryg serveret med friskkogte grønsager. Kan både serveres som frokost- og middagsret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her