Logo

Kogt torsk med Marstallersauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel torsk på ca. 1.5 kg
500 g røget flæsk
10 hele peberkorn
1 dl eddike
1 skivet gulerod
1 skivet løg
3 laurbærblad
3 tsk salt
 
Rens fisken, og skær hoved, finner og hale af.
Skyl fisken og fjern blodet fra ryggen.
I en stor gryde kommes fisk, salt, peberkorn, eddike, gulerod, løg,
laurbærblad og vand der dækker fisken.
Lad det koge op, skru ned, og lad fisken simre i lagen ca. 15 minutter.
Tag gryden af ilden, og lad det trække i gryden, mens det røgede flæsk
skæres i små tern, og steges i eget fedt.
Server med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her