Læg kalve tungen i trykkogeren med alle de rengjorte urter og krydderier. 
Hæld vand på, så tungen er netop dækket. 
Luk gryden og bring den på tryk. 
Trykkog 40-45 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt. 
Lad tungen ligge et øjeblik og stik så i tungespidsen for at mærke, om den er mør, ellers giv den 5-10 minutter mere under tryk. 
Flå tungen, skær den i skiver og server den fx. med madeirasauce og lune flûte eller løse ris. 
Madeirasauce  3 dl suppe fra tungen 
¾ dl tomatpure 
¾ fløde . 
¾ madeira 
meljævning 
kulør 
Kom suppe, tomatpure, fløde og madeira i en gryde og kog det godt igennem. 
Jævn saucen, tilsæt lidt kulør og smag evt. til med salt, afhængig af, hvor salt suppen er.