Velkommen tilbage til barndommen! - 4 personer
 
Kokosmousse:
4 dl kokosmælk
2 dl mælk fra Naturmælk
4 dl piskefløde fra.Naturmælk 
4 bl. husblas
 
Lun alle ingredienser til 30°, hæld på en chiffonflaske og stil til afkøling ved 5° i 1 døgn.
 
Banankaramel:
200 g sukker
4 dl piskefløde fra Naturmælk 
1 meget moden banan
 
Karamelliser sukkeret til en mørk masse, tilsæt piskefløde og banan, pisk til en homogen masse og køl af.
 
Kakao tuiles:
700 g kakao
50 g olivenolie
75 g hvedemel
100 g pasteuriserede æggehvider 
60 g sukker
 
Bland alle ingredienser og smør dejen tyndt ud på bagepapir. 
Bag kagerne sprøde ved 180°C.
 
Banansorbet:
3 l sødmælk fra Naturmælk 
350 g meget moden banan 
25 g sukker
 
Kog sødmælken ind til 1 l. Blend den reducerede mælk med banan og sukker og kør massen på en ismaskine.