Logo

Kokos sambol

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g friskrevet kokosnød el. tilsvarende mængde alm. kokosmel blandet med en anelse mælk, så kokosmelet netop er fugtigt
¼ -1 tsk cayennepeber
1 tsk paprika
35 g finthakket løg el. skalotteløg
1 tsk salt el. efter smag (start med noget mindre)
1 ½ - 2 tsk citron- el. limesaft

Bland alle ingredienser sammen og smag til. Skal være flamingofarvet og lidt skarp i smagen samt smage af løg. Et herligt tilbehør, som kommes hen over kødretten, når man sidder ved bordet. Dejlig kombineret med chutney og yoghurtsalat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her