Foto venligst indsendt af Kirsten Namskau
Dej: 
2 æg 
300 g  sukker 
150 g  hvedemel 
2 tsk  bagepulver 
1 ½ dl  mælk 
75 g  smeltet, afsvalet smør 
 
Kokos tosca: 
50 g  kokosmel 
150 g  sukker 
3 spsk  smør 
3 spsk  mælk 
1 spsk  hvedemel 
Pisk æg og sukker skummende, blend bagepulver og hvedemel og tilsæt melblandingen skiftevis med mælken. 
Rør det smeltede og afsvalede smør i til sidst. 
Kom dejen i en velsmurt, melet springform og bag den på nederste rille i ovnen ved 200°C ca 30 min. 
Bland alle engredienserne til toscaen i en tykbundet kasserolle og kog den hurtigt sammen. 
Bred massen i et jævnt lag over kagen, når den er næsten færdigbagt, sæt kagen i ovnen igen ca 10 min, til den har fået en pæn gylden farve. Lad kagen afkøle på en bagerist.