200 g hvedemel 
175 g smør 
50 g flormelis 
Pynt: 
25 g kokosmel 
æggestrygelse
Alle ingredienser røres godt sammen til en ensartet dej. 
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens, ellers bliver dejen for blød og ikke til at vidrebearbejde. 
Dejen deles op i 4 lige store  stykker, der hver for sig rulles ud til 
pølseform i ca 25 cm's længde. 
Pølserne trykkes flade til ca ½ cm's tykkelse, 
Pensles med æggestryggelse og drysses med kokosmel.  
Sættes derefter til afkøling (helst i køleskabet), til dejen er fast, at 
den let kan skæres. 
Hvert dejstykke skæres på tværs i små stykker ( ca 2 cm ), der skilles ad og anbringes på plade med passende mellemrum. 
Bages på ovnens midterste rille ved 220°C i ca 8 min forvarmet ovn.