125 g hvedemel 
100 g sukker 
25 g reven kokos 
21/2 dl kokosmælk 
400 g afdryppet pureret mango fra dåse 
3 æg 
100 g afkølede kogte langkornede ris 
1 spsk vegetabilsk olie 
  
Sigt melet ned i en stor skål. 
Tilsæt sukker og kokos og bland det. 
Lav en fordybning i midten og hæld kokosmælken i. 
Bland til en lind, tyk dej med en rundbladet kniv. 
Tilsæt mangopuré, æg og ris og bland alle ingredienser grundigt sammen. Varm 1 tsk olie op i en lille stegepande, helst en slip-let, ved middel varme Hæld 1 ¼ dl dej i panden og bag pandekagen 1-2 minutter på den ene 
side, til den begynder at danne bobler, vend den og steg den gylden i 1-2 minutter på den anden side. 
Tag pandekagen af panden, stil den til side og hold den varm. 
Bag resten af dejen på samme måde.