Dejen: 
2 æg 
200 g   sukker 
100 g   smeltet smør 
2 tsk   vaniljesukker 
1 dl   mælk eller kaffefløde 
175 g   hvedemel 
2 strøgne tsk   bagepulver 
1 dl   kokosmel 
revet skal af 1 citron 
saften af ½ citron 
 
Glasur: 
2 ½ dl   kokosmel 
75 g   smør 
100 g   sukker 
2 spsk   hvedemel 
2 spsk   mælk
Til dejen piskes æggene til en tyk æggesnaps med sukkeret, og heri kommes det smeltede smør, men afsvalede, smør sammen med mælken og vaniljesukkeret. 
Når dette er rørt i dejen, blander de hvedemel, bagepulver, kokosmel, citronskal og saft i, og dejen røres sammen. 
Hældes i en aflang lille  bradepande, hvori ligger bagepapir, formen skal være ca. 25x35 cm.  
Bages på nederste rille på en rist ved 200°C i 12-15 min. til kagen er bagt næsten færdig.  
Så er i mellemtiden glasuren færdig.  
De kommer alle 5 ingredienser i en gryde og lader det lige varme op til kogepunktet. 
Så er glasuren færdig til at smøres ud over kagen, der nu kan flyttes op på den mellemste rille og bager færdig her i ca. 10 minutter, til glasuren er gyldenbrun. 
Når kagen er afsvalet, skæres den ud i mindre stykker. 
Skønne kager, der egner sig mindre godt til at fryse, da glasuren bliver våd.