85 g smør 
125 g sukker 
1 æg 
1 tsk vaniljesukker 
1 knsp.  salt 
125 g kokosmel 
125 g hvedemel 
65 g kartoffelmel 
½ tsk bagepulver 
Fyld: 
100 g blød nougat 
Pynt: 
100 g overtrækschokolade eller pastiller 
Rør fedtstof og sukker godt sammen. 
Rør ægget i. 
Tilsæt vaniljesukker og salt. 
Bland kokosmel, hvedemel, kartoffelmel og bagepulver i og ælt dejen sammen. Lad dejen hvile køligt mindst ½ time. 
Rul dejen ud og udstik den i kager ca. 4 cm i diameter. 
Der bliver ca. 85-90 stykker. 
Bag kagerne lysebrune 7-8 min ved 200°C. 
Smelt nougaten i vandbad og læg kagerne sammen to og to med nougaten. 
Glaser den øverste kage med smeltet overtrækschokolade.