1 stilk blegselleri 
20 g  skrællet frisk ingefær 
2 ds  kokosmælk á 400 gram 
2 ½ dl  hvidvin 
1 terning hønsebouillon 
½ dl  hakket, frisk koriander 
1 fed hakket hvidløg 
1 lille porrer 
1 lille løg 
1 gulerod 
100 g  sukkerærter (frosne) 
170 g  frosne jomfruhummerhaler 
15 flåede cherrytomater
1 spsk  friskpresset lime 
1 spsk  olie 
 salt og peber 
Skær selleri og ingefær i tynde skiver. 
Bland det med kokosmælk, vin, bouillonterning, koriander, hvidløg, salt, og peber. 
Kog det under låg i ca. 15 minutter. 
Si væsken og gem den. 
Skær porre, løg og gulerod i skiver. 
Svits dem i olie. Hæld kokosbouillon ved, og kog i 5 minutter. 
Kom sukkerærter, hummerhaler og tomater i, og lad det koge op. 
Smag til med lime, evt. salt og peber. 
Server evt. med et drys purløg.