Logo

Kold bønnesalat med gul peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kogte bønner
2 stilke blegselleri
1 gul peberfrugt
1 forårsløg
frisk basilikum

Dressing:
4 spsk olivenolie
1 spsk rødvinseddike
salt og friskkværnet peber

Sæt bønnerne i blød et døgn.
Kog dem med tre gange så meget vand som de fylder. Afkøl dem.
Skyl bønnerne i koldt vand og dup dem i et viskestykke.
Skær selleri-stænglerne i skiver. Gem bladene til pynt.
Fjern frøstolen og skær peberfrugterne i tern.
Skær forårsløget i skiver.
Bland dressingen og lad salaten trække et par timer.
Pynt med selleriblade og basilikum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her