1 udbenet lammebov (ca. 800 g )
Fars:
200 g kogt røget skinke
1 bundt persille
3 skalotteløg
½ tsk  basilikum
½ tsk  rosmarin
½ tsk  timian
1 fed presset hvidløg
1 æg
1 tsk  husblaspulver eller 2 blade husblas
½ tsk  salt
 groftkværnet peber
Boven skæres til en pæn firkant. Det afskårne kød lægges på boven, hvor kødlaget er tyndest. 
Fars: 
Skinke, persille og skalotteløg hakkes fint og røres sammen med de øvrige ingredienser. Husblasblade udblødes 5 min i koldt vand inden det røres i farsen. 
Farsen smøres på lammeboven, som rulles sammen og holdes fast med kødnåle. Boven snøres med bomuldsgarn. 
Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225ºC. Vidersteger ca. 1 time ved 160ºC. 
Boven pakkes i alufolie og afkøles til næste dag. 
Skæres i tynde skiver og serveres som frokost eller sommermiddagsret.