Logo

Kold ferskensuppe med creme chantilly

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 modne ferskner
½ l. vand
1 stang vanilje
200 g sukker
1 spsk honning
2 spsk te
saften fra 1 citron

Creme chantilly:
¼ l. piskefløde
1 stang vanilje
20 g flormelis

Bring rigeligt vand i kog i en stor gryde.
Kom fersknerne i.
Tag dem op efter 30 sekunder og kom dem i koldt vand.

Flå dem straks med en lille, skarp kniv.
Skær derefter et rids ind til stenen hele vejen rundt.
Vrid de to halvdele løs fra hinanden og fjern stenen.
Gentag ved alle fersknerne.
Kog vand, vanilje, sukker og honning til en lage.
Læg teen i en sigte og lad den trække i lagen i ca. 5 – 8 minutter.
Lad lagen køle af og sigt den når den er blevet kold.
Blend den sigtede lage med kødet fra fersknerne.
Smag til med citronsaften.

Creme Chantilly:
Pisk piskefløden til skum.
Flæk en vaniljestand og skrab kornene ud.
Bland vaniljekorn med flormelis.
Rør vaniljesukkeret i flødeskummet.
Serveres til den kolde ferskensuppe

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her