1 spsk smør 
1 løg 
1 fed hvidløg 
4 dl vand 
100 g skinke i tern 
½ tsk salt 
½ tsk cayennepeber 
2 dl ris 
2 spsk olivenolie 
1 spsk balsamisk eddike 
1 spsk citronsaft 
3 dråber tabascosauce 
3 forårsløg 
2 stilke bladselleri 
1 grøn peberfrugt 
2 tomater 
500 g kogt kylling 
½ bundt persille
Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg.  
Tilsæt vand, skinke, salt, cayennepeber og bring det i kog.  
Tilsæt ris og bring det i kog igen. 
Skru ned for varmen og lad det koge i 15-20 minutter indtil risene er møre. 
Bland olivenolie, eddike og citronsaft. 
Hæld blandingen over risene. 
Tilsæt hakket forårsløg, hakket bladselleri, peber i tern og tomater i tern. 
Skær kyllingen i mindre stykker og bland dem i risene. 
Anret med finthakket persille.