Logo

Kold kartoffel-porresuppe - Vichyssoise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g porrer
1 løg
2 spsk smør
2 store kartofler
salt
3 ¼ dl hønsekødsuppe
2 ½ dl mælk
2 ½ dl fløde
tabascosauce
 
Desuden:
1 ¼ dl piskefløde
1 bdt purløg
 
Det grønne skæres af porrerne, de deles og snittes.
Løget skæres i terninger, begge dele sauteres uden at brune.
Kartoflerne i tern kommes i sammen med suppen og lidt salt.
Koges ved svag varme i ca. 35 min.
Det blendes og tilsættes mælk, fløde og et par dråber tabasco.
Suppen sigtes, og afkøles.
Inden serveringen røres flødeskummet i suppen.
Hakket purløg på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her