8 skiverrå laks, a ca. 50 g
 
Souffléfars: 
200 g  torskefilet
 salt
 hvid peber
2 æg
4 dl  piskefløde
 evt. lidt hvidvin
 
Pynt: 
 årstidens salater
 citron og dild
 
Kaviarcrème: 
4 dl  cremefraiche 18%
100 g  kaviar eller ørredrogn
lidt citronsaft 
Souffléfars:
Torskefilet blendes med salt. Tilsættes æg og fløde. Smages til med salt og peber.
En lille folieform smøres godt. Derefter fores formen med 2 sider laks, hvor enderne hænger ud over formen. Fyldes derefter med fiskesouffléfarsen og lukkes tilsidst med laksen.
Fisken dampes derefter i vandbad i ovnen ved ca. 150 º C i 40 minutter. Man kan eventuelt, når fisken er færdig, overhælde den med fiskegelé.
Kaviarcrème:
Crème frâichen røres med kaviar og smages til med lidt citronsaft.
Anretning:
Årstidens salater skylles grundigt og plukkes. Lægges derefter på en tallerken med fiskemedaillonen (med bunden i vejret). Kaviarcrème placeres rundt om.