Logo

Kold suppe med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. hønsebouillon
1 stor kartoffel
2 stilke bladselleri
1 skalotteløg
2 æbler
2 dl piskefløde
karry og salt
Pynt: Hakket koriander
 
Rens grønsagerne og skær dem i passende stykker.
Skær æblerne i både.
Lad det hele koge i bouillonen i 15 minutter.
Blend suppen.
Hæld suppen i en skål og lad den afkøle.
Tilsæt fløden og smag til med karry og salt.
Server suppen iskold, pyntet med hakket koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her