25 g gær 
6 dl vand 
revet skal af 3 citroner 
14 dl hvedemel 
1 spsk  salt
 
Rør gær, koldt vand, citronskal og hvedemel sammen og ælt dejen godt i 10-15 
minutter. Tilsæt salt og ælt dejen yderligere et par minutter. 
Del dejen i cirka 20 lige store dele og form dem som boller. 
Læg bollerne på en bageplade og kom et fugtigt viskestykke eller plastfilm 
med hvedemel over. 
Lad bollerne hæve i køleskabet natten over. 
Forvarm ovnen til 250°C. 
Tag bollerne ud af køleskabet og lad dem stå i stuetemperatur i 10 minutter. Lav nogle snit i bollerne og drys lidt hvedemel på. 
Sæt bollerne ind i ovnen og skru ned til 230°C. 
Kom lidt vand i bunden af ovnen, for så får bollerne en flot overflade. 
Bag bollerne i 25-30 minutter.