
 
Den fede græske
yoghurt giver koldskålen den helt rigtige konsistens, helt uden brug af æg. 
Arbejdstid: 10min.
Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
1 dl græsk yoghurt
10% 
½ stang vanilje 
2 spsk rørsukker 
½ usprøjtet citron 
½ l gammeldags
kærnemælk 
250 g friske bær (fx
jordbær og hindbær) 
*
 
Pisk yoghurt sammen
med vaniljekorn, rørsukker og fintrevet citronskal. 
Rør kærnemælk i og
smag til med citronsaft. 
Stil koldskålen
koldt indtil servering. 
 
Anret i dybe
tallerkner med masser af friske bær. 
 
TIPS: Du kan også
servere koldskålen med kammerjunkere eller sukkerristede terninger af rugbrød
eller lyst brød.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin