Logo

Kompot af tørret frugt, i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g tørrede svesker
125 g abrikoser
125 g æbleringe eller tørrede pærer
3-4 spsk sukker pr. 250 g tørret frugt
4 kopper vand

Frugten vaskes i varmt vand og sættes i blød i 12 timer.
Koges derefter i trykkogeren med iblødsætningsvandet, citronskal og kanelbark.
Koges 4-5 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.013 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her