175 g smør  
200 g hvedemel  
175 g sukker  
3 Tsk kakao  
3 æg  
1 tsk bagepulver  
1 appelsin (skallen)  
1 dl mælk  
25 g hasselnøddekerner  
3 tsk appelsinsaft  
  
Pynt: 
1 dl flormelis  
50 g chokoladelinser  
1 tsk vand
 
Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. 
Rør æggene i ét ad gangen, og rør godt mellem hvert. 
Tilsæt reven appelsinskal og hakkede nødder.
Bland hvedemel med kakao og bagepulver, sigt det og rør det i skiftevis med mælk og appelsinsaft.
Hæld dejen i en smurt springform (22-23 cm i diameter). 
Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 170ºC i ca. 1 time. 
Rør flormelis og kakao med vand og bred det ud på den lune kage. 
Drys med chokoladelinser.