125 g hvedemel 
250 g havregryn 
250 g sukker 
250 g smør 
125 g sirup 
Fyld: 
300 g smør 
300 g flormelis 
4 æg 
Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej. 
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. 
Den færdigæltede deles i fire lige store  stykker, som rulles ud til 
pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i 
køleskabet, så de er lettere at skære. 
Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk , som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm.  
Bages på ovnens midterste rille ved 200°C i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling.  Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.