175 g  blødt smør 
175 g  sukker 
3 æg 
½ tsk  vaniljesukker 
175 g  hvedemel 
Glasur: 
50 g  hasselnøddekerner 
100 g  korender 
50 g  rørsukker 
50 g  smeltet smør 
Smør en bradepande på ca. 18x28 cm. og læg bagepapir i. 
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. 
Rør vaniljesukker og hvedemel i dejen. 
Glasur: 
Hak nødderne groft. 
Rør ingredienserne sammen og bred dem ud i bradepanden. 
Kom dejen over i skefulde og bred dem ud med en paletkniv. 
Bag kagen på midterrillen 35-40 minutter ved 175ºC, til den føles fast i midten og er gyldenbrun. 
Vend kagen ud på en rist og lad den blive kold. 
Skær kagen i firkanter med en skarp kniv.